TRINN 1

Velkommen til Sjusjøparken - midt i skisporet

Prosjektet Sjusjøparken ligger «midt i smørøyet» på Sjusjøen. Destinasjonen som for de fleste er kjent som et vintereldrorado der du finner milevis med topp preparerte løyper på alle kanter. Området, fasilitetene og terrenget passer for alle! Prosjektet ligger på tomta der tidligere Sjusjøen Høyfjellshotell lå. Skiløypene ligger bokstavelig talt rett utenfor døra.

om_new.jpg
om2.jpg

Sjusjøparken er et større prosjekt med totalt ca. 100 enheter fordelt på flere byggetrinn. Byggetrinn 1 består av 24 prosjekterte enheter i 4-mannsboliger, her er byggingen i gang, og de første vil kunne flytte inn til påske allerede. Byggetrinn 2 består av to bygg med 20 leiligheter. Planlagt oppstart er våren 2019. De første leilighetene skal etter planen stå ferdige sommeren 2020.

Prosjektet har gjennomførte gode planløsninger, moderne materialvalg tilpasset fjellet. Vi har lagt vekt på at det skal være funksjonelt og praktisk med blant annet parkeringskjeller og smørebod. Her vil du kunne bor sentralt, men likevel tilbaketrukket i stille og rolige omgivelser og kunne bruke tiden din med dine nære og alt Sjusjøen har å by på.

Fakta om prosjektet

Utbygger: Sjusjøparken Utvikling AS

Eiendomsmegler: Eiendomsmegler 1 Lillehammer

Arkitekt: Thomas Bjørn Marchall, Besseggen Arkitekter AS

Planlagt ferdigstillelse av første byggetrinn sommeren 2020

prosjektet2.jpg