Om Prosjektet

om_new.jpg

Sjusjøparken er et større prosjekt med totalt ca. 100 enheter fordelt på flere byggetrinn. Byggetrinn 1 består av 24 prosjekterte enheter i 4-mannsboliger, her er byggingen i gang, og de første vil kunne flytte inn til påske allerede. Byggetrinn 2 består av to bygg med 20 leiligheter. Planlagt oppstart er våren 2019. De første leilighetene skal etter planen stå ferdige sommeren 2020.

Prosjektet har gjennomførte gode planløsninger, moderne materialvalg tilpasset fjellet. Vi har lagt vekt på at det skal være funksjonelt og praktisk med blant annet parkeringskjeller og smørebod. Her vil du kunne bor sentralt, men likevel tilbaketrukket i stille og rolige omgivelser og kunne bruke tiden din med dine nære og alt Sjusjøen har å by på.

Velkommen til Sjusjøparken

Prosjektet Sjusjøparken ligger "midt i smørøyet" på Sjusjøen. Destinasjonen som for de fleste er kjent som et skieldorado der du finner milevis med topp preparerte løyper på alle kanter. Området fenger alt fra barnefamilier, glade mosjonister, toppløpere og aktive pensjonister. Fasilitetene og terrenget passer for alle!

om1.jpg
om2.jpg
24 prosjekterte leiligheter i 4-mannsboliger bygges i området der tidligere Sjusjøen Høyfjellshotell lå.  Skiløypa ligger i umiddelbar nærhet. Det er kort gangavstand til dagligvare, sportsbutikk og serveringssteder. Sjusjøen er også et helårssted med flere aktiviteter og tilbud sommerstid. Like ved har du et flott utgangspunkt for runden rundt vannet, en flott runde og turmål for familien. Trivselsplassen med klatrestativ for de yngste ligger rett på andre siden av veien og milevis med tur- og sykkelstier venter. For den som fristes av alpint ligger Sjusjøen skisenter en kort kjøretur unna. Der finner du også skiskytterarena, rulleskianlegg m.m.
Lekre, smakfulle og tiltalende leiligheter. Her er det vektlagt meget god standard og et moderne utrykk. Tidsriktige farger og materialvalg. Bla annet er foringer og listverk til dører og vinduer samt gulv- og taklister i brunbeiset glattkant, og vi har valgt harmoniske og lune fargetoner.